Manhattan 100854

Manhattan 100854

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Solutie de alimentare pentru dispozitive mobile. Sursele de alimentare sunt deseori uitate, pierdute sau deteriorate. Acest adaptor de alimentare Manhattan, cu sapte niveluri de iesire reglabile si 70 de wati, ofera o singura sursa de CA convenabila pentru aproape orice dispozitiv portabil. Varfurile convertizorului DC asigura o polarizare si o potrivire adecvate.

Sapte niveluri de iesire selectabile ofera o solutie larga de putere - 12 pana la 24 V - cu clapeta unui comutator Sursa de alimentare convenabila, unica, pentru computerele portabile si alte dispozitive portabile. Compatibil cu majoritatea computerelor notebook de la Acer, Asus, Compaq, HP, Lenovo, Toshiba si multe altele Varfurile conectorului DC (8) convertibile asigura polarizarea si potrivirea corespunzatoare.
Caracteristici generale:
Tensiune: 12 V-24 V Putere: 70 W Protectie la suprasarcina, supracurent si supraincalzire Culoare: Negru.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.